Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Dukes' Menu
Noordzeekrab – gegrilde focaccia – komkommer – yoghurt – haringkaviaar
of
Tartaar van rode biet en appel – balsamico – hazelnoot
‘Keiems bloempje’ geitenkaas – espuma zoete aardappel
of
Limousin carpaccio – parmezaan – pijnboompitten – honingtomaat – zwarte truffel
* * * * *
St Jacobsschelpen – eekhoorntjesbrood – pastinaak
* * * * *
Zalmfilet ‘Mowi’ – witte wortel – bloemkool – balsamico
of
Wildragoût van hert – truffel – aardpeer – gekonfijte sjalot – porto
of
Filet pur “Butchers’ choice”
Seizoensgroentjes – frietjes – béarnaise of peperroom saus
* * * * *
Belgische & Franse kazen – vijgenconfituur – notenbrood
* * * * *
Panna cotta chocolade – crémeux van amandelpraliné met vanille
butterscotch ijs – sinaasappelkrokantje
of
Gekarameliseerde ananas – sorbet piña colada – amandel
3-gangenmenu € 68, met aangepaste wijnen € 98
4-gangenmenu € 84, met aangepaste wijnen € 122
5-gangenmenu € 98, met aangepaste wijnen € 144
Reserveren
Zeker zijn van een tafeltje?
Wij houden het graag voor u vrij.
restaurant@hoteldukespalace.be
+32 50 44 78 88
Schrijf je in
Hoor als eerste van speciale events en nieuwigheden in ons culinair aanbod.