Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Dukes' Menu
Gemarineerde zalm – Aperol – dille – sinaasappel
of
Geroosterde bloemkool – Vandouvankruiden – grijze garnalen mousselinesaus
of
Terrine van ganzenlever – gekonfijte ajuin – appeltje – balsamico
* * * * *
Zeebaars – lamsoor – artisjok – champagnesaus
* * * * *
Kabeljauwhaas – groene kruiden – spinazie – aardappelmousseline – citroenboter
of
Zomerree – perziken – dauphine-aardappelen
of
Filet pur “Butchers’ choice”
Seizoensgroentjes – frietjes – béarnaise of peperroom saus
* * * * *
Belgische & Franse kazen – vijgenconfituur – notenbrood
* * * * *
Aardbeien – vanille ijs – coulis – meringue
of
Tiramisu
3-gangenmenu € 68, met aangepaste wijnen € 98
4-gangenmenu € 84, met aangepaste wijnen € 122
5-gangenmenu € 98, met aangepaste wijnen € 144
Reserveren
Zeker zijn van een tafeltje?
Wij houden het graag voor u vrij.
restaurant@hoteldukespalace.be
+32 50 44 78 88
Schrijf je in
Hoor als eerste van speciale events en nieuwigheden in ons culinair aanbod.